17 Aralık 2014 Çarşamba

Zencefilli Latte



Gingerbread Latte şiddetle tavsiye ediyorum bu havalar için çok uygun bir kahve tadına bayılıcaksınız.. 

MALZEMELER

Süt 
Espresso

Zencefil şurubu için; 

Yarım Zencefil
Muskat 
1 adet çubuk tarçın
1 su bardağı esmer şeker
1,5 su bardağı su
Vanilya çubuğu



YAPILIŞI
 
Zencefil şurubu için ; tarçın,zencefil,şeker,su ve vanilya çubugunu 20 dk kadar pişirin.


Bir şişenin içerisine süzün daha sonra tekrar kullanırsınız.

Bir kupanın içine ;1 fincan Espresso ve yarım fincan hazırladığınız zencefilli şurubu kullanın.Sütü ısıtıp köpürtün ve üzerine ekleyin.

İşte hazırr ;)

AFİYET OLSUN