MALZEMELER
2 paket petibör bisküvi
1 paket muzlu puding
1 paket çikolatalı puding
3 adet muz
2 yemek kaşığı İri Çekilmiş fındık
Damla çikolata
YAPILIŞI
Ben kelepçeli yuvarlak tepsi kullandım çıkarması kolay olsun istediğim için sizede onu tavsiye ederim.Pudingleri paketin arkasındaki tarife uyarak yapıyoruz.Biraz soğuması için bekletiyoruz. O sırada tepsimize ilk sıra bisküvileri dizerek başlıyoruz.
Bisküvileri dizdikten sonra üzereine önce çikolatalı pudingden döküp güzelce yayıyoruz içerine damla çıkolata ekleye bilirsiniz.Daha sonra bir sıra bisküvi daha dizip bu sefer muzlu pudig koyuyoruz.Bu sıraya uyarak pudig bitene kadar devam ediyoruz.Soğuması için dışarda bekletiyoruz.İyice soğuduktan sonra dolapta beklemeye alabiliriz.Servis yapmadan önce üzerine muz dilimleyip iri çekilmiş fındıklarımızı serpiştiriyoruz.
AFİYET OLSUN