1 paket kakaolu puding
400 ml süt
1 paket pötibör
1 paket tarçınlı fıstıklı çay keyfi bisküvisi
1 paket hindistan cevizi
1 yemek kaşığı Damla çikolata
1 yemek kaşığı kurutulmuş kuş üzümü
YAPILIŞI
Pudingi normalinden daha az sütle içerisine kuş üzümlerini ekleyerek pişirin ve soğumaya bırakın.
Bisküvileri rondodan geçerek toz haline getirirdikten sonra ılımış olan pudingimize yavaş yavaş yoğunluğuna bakarak ekleyip iyice karıştırın.Son olarak damla çikolatalarıda ekleyin.
Bir kase su koyup elimizi islatarak ceviz büyüklüğünde parçalar alıp avucunuzda yuvarlayın.
Topların dışını hindistan cevizine batırakak servis tabağına alın.
Buzdolabında bir süre dinlendirip servis edin.
AFİYET OLSUN