Sizlere bayat ekmekleri değerlendirebilceğiniz çok lezzetli bir tarif vermek istiyorum. Ben bu ekmekleri pizzadan bile daha çok seviyorum. Mutlaka kahvaltıda ya da akşam atıştırmalık olarak deneyin pişman olmayacaksınız.
Malzemeler
- Küçük dilimlenmiş ekmek
- 2 kaşık karışık biber - domates salçası
- Zeytin
- Kaşar
- Kekik
- 1 çorba kaşığı zeytinyağı
Yapılışı
- Salçayı kekik, zeytinyağı ve biraz su ekleyerek karıştırıyoruz.
- İnce dilimlenmiş ekmekleri kare şeklinde küçük küçük kesiyoruz.
- Zeytinlerin çekirdeklerini çıkarıyoruz. Kaşarları ince dilimler halinde kesiyoruz. Her ekmeğin üzerine salça sürüp, zeytin ekleyip, kaşar koyuyoruz. En üstüne ince dilimler halinde kestiğimiz suçuklardan ekliyoruz.
- 180 derecede kaşarları eriyene kadar fırında pişiriyoruz.